19 Жовтня 2018
Новини

Через губи-вареники британка не змогла дмухнути в трубочку

Через губи-вареники британка не змогла дмухнути в трубочку

Губаста порушниця, яку зупинили через перевищення швидкості, чотири рази намагалася дути у прилад, але так і не змогла пройти тест на вміст алкоголю.

У місті Манчестер, що знаходиться у Великобританії, днями поліцейські зупинили автомобіль. За кермом автівки, що їхала занадто швидко, знаходилася 20-річна Скарлетт Харрісон, яка займається візажем.

Дівчина з великими губами провалила тест на алкоголь

Правоохоронці вчули аромат алкоголю від водійки і попросили її подути в алкотестер. Результат виявився позитивним, і дівчину забрали у відділок, щоб ще раз її перевірити — на більш точному приладі.

Однак із цією трубкою у візажистки виникли проблеми: вона чотири рази намагалася в неї подути, але нічого з цього не вийшло. Через колагенові філери в губах, які стали майже нечутливими, Скарлетт не змогла щільно обхопити прилад ротом. Після цього вона заявила, що перенервувала і не може пройти тест, тому що її губи занадто великі. Поліцейські визнали, що вона провалила медичний огляд і спробувала уникнути покарання.

Згодом британка зізналася, що дійсно сіла за кермо нетверезою. В результаті у неї на 16 місяців відібрали водійські права і оштрафували на 310 фунтів (понад 11 тисяч гривень).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, алкоголь, поліція, великобританія
В тему