17 Жовтня 2018
Новини

Застрелився в бібліотеці: опублікували фото Рослякова, який розстріляв дітей у Криму (21+)

Застрелився в бібліотеці: опублікували фото Рослякова, який розстріляв дітей у Криму  (21+)

В Інтернеті оприлюднили фото хлопця, який убив дев’ятнадцятеро людей у політехнічному технікумі в анексованому Криму і поранив ще півсотні.

В Мережі з’явилися посмертні фото винуватця кривавої бійні, яка сталася сьогодні, 17 жовтня, в одному із технікумів міста Керч, що в окупованому Криму. Знімки з місця, де 18-літній Владислав а Рослякова, учня коледжу, застрелився після вчиненого ним теракту, опублікували в телеграм-каналі Mash.

Як ідеться у дописі, підірвавши у їдальні навчального закладу саморобну бомбу, начинену металевими елементами, Росляков відкрив по підлітках і педагогах, а також персоналу вогонь із мисливської рушниці, до якої заздалегідь придбав 150 набоїв. Убивши 18-х (19-а жертва померла в лікарні) і поранивши близько сорока людей, піднявся на другий поверх у бібліотеку і вистрелив у себе.    

теракт Керч

Влад Росляков учився на четвертому курсі у тому ж коледжі, де влаштував криваву баню. Мотиви такого звірського вчинку наразі не відомі. 

Нагадаємо, у середу, 17 жовтня, в Керчі пролунав вибух (за словами свідків – серія вибухів) у стінах Керчинського політехнічного коледжу. А далі озброєний учень скоїв масове убивство: розстріляв 19 осіб (більшість із загиблих – підлітки) і поранив ще близько 50.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість загиблих у Керчі зросла до 13, а винуватця вибуху знайшли мертвим

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вбивство, кримінал
В тему