17 Жовтня 2018
Новини

Найстаріший гусак України не потрапив у суп, бо має блакитні очі (фото)

Найстаріший гусак України не потрапив у суп, бо має блакитні очі (фото)

Спеціалісти Національного реєстру рекордів вишукали найстарішого у країні свійського гусака. Ним виявився сірий самець поважного як для птаха віку – гусак на кличку Гоша примудрився прожити і не потрапити людям у страву цілий 31 рік! А все тому, що має розумні голубі очі. Про новий рекорд національного масштабу повідомив на офіційній сторінці у «Фейсбуку» Національний реєстр рекордів.

«Хто б міг подумати?! Гусак! Рекордсменом став найстаріший гусак в Україні, якому виповнився... 31 рік. А всьому причиною стали його блакитні очі )))) Через них він став улюбленцем у своєї господині, бабці Ані. Вона навіть злякано хрестилася, коли хтось жартома запитував, коли буде суп з гусака.
Цілий день гусак Гоша ходив за бабцею по п’ятах – порався з нею по господарству, ходив до магазину і чекав під лікарнею. Сусіди без палиці у двір не заходили, бо гусак не любив, щоб хтось підходив до господині без його дозволу. Гошу навіть домашній пес боявся. Бабця Аня мріяла, що колись її дорогого Гошу визнають рекордсменом-довгожителем. А коли життя цієї доброї, простої жінки завершилося, її дивовижну мрію здійснили родичі, які й прихистили у себе знаменитого рекордсмена. НРР у рамках програми "Цієї миті рік потому" (СТБ) оголосив Гошу найстарішим гусаком в Україні!» – розповіли зворушливу історію пернатого старожила реєстратори рекордів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рекорди, тварини, курйози, Фото
В тему

Останні матеріали