17 Жовтня 2018
Новини

Волинь буде з теплом - ОДА

Волинь буде з теплом - ОДА

Усі теплопостачальні підприємства Волині забезпечені номінаціями на газ та розраховані з НАК «Нафтогаз» не менше, ніж на 90%.

Про це стало відомо під час Спільної регіональної конференції з питань підвищення енергетичної ефективності підприємств та установ західного регіону. Інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Як поінформував перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз» Сергій Перелома, в західному регіоні найбільш відчутна щоденна робота.

«Три області на 100% отримали номінації на газ на поточний місяць – Волинська, Закарпатська та Івано-Франківська», - зазначив він.

Окрім того, він повідомив, що теплопостачальне підприємство міста Володимир-Волинський - єдине підприємство в області, яке підпало під реструктуризацію боргів та успішно її завершило:

Були проблеми по агротехнічному коледжу – але питання вирішене. Заклад профінансований та заборгованість на 100% погашена.

Окрім того, стало відомо, що Волинь – одна з трьох регіонів, яка оформила 100% протоколів взаєморозрахунків з НАК «Нафтогаз». Також у цьому списку місто Київ та Івано-Франківська область.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко зауважив, що НАК «Нафтогаз» досяг чималих успіхів за останні роки: «Хочу з досвіду сказати що основне досягнення НАКу в тому, що зберігаючи гідне обличчя, ви всіх переконали в тому, що не пройде як раніше: «включать, нікуди не подінуться». «Нафтогазу» це вдалося. Завдяки вам і Волинь стала більш дисциплінованою. І мене вражає як ви доступно доводите інформацію навіть зараз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани отримають тепло в домівки після серйозного похолодання

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, теплопостачання, газ, сергій перелома, олександр савченко
В тему

Останні матеріали