17 Жовтня 2018
Новини

Охлобистін визвірився на українців через надання Томосу про автокефалію

Охлобистін визвірився на українців через надання Томосу про автокефалію

Російський скандальний актор, який не може визначитися, чи йти йому у священики, чи вести світське життя, напав на Україну через надання Томосу про автокефалію.

Актор, який зіграв у російському серіалі «Інтерни», завжди і в усьому гостро критикував Україну, особливо після подій 2014 року. Цього разу Іван Охлобистін написав пост у соцмережі ВКонтакте, закликаючи «душити зрадників», тобто українців через надання нам релігійної свободи від Росії. Цікаво, що пост «провисів» на сторінці тимчасово відстороненого від служіння священика РПЦ недовго — згодом він його видалив.

Іван Охлобистін критикує Томос

Судячи з його спічу, надання УПЦ Томосу довело емоційного актора до сказу. Він назвав українців зрадниками, рабами і «малодушними сатанами».

Також Охлобистін написав, що «греки нам давно не друзі. Турки їх позбавили орієнтації». Однак відмітимо, що греки першими, ніж Росія, звільнилися від турецької влади, ще у 1820-х роках, без будь-чиєї допомоги.

Після такого випаду російського актора, який відкрито підтримує бойовиків «ДНР» на Донбасі, йому слід берегтися зустрічей з українцями, особливо щирими вірянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Державної церкви», в яку заганятимуть силоміць, в Україні не буде

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, іван охлобистін, томос, релігія, росія
В тему