15 Жовтня 2018
Новини

Британія радіє: принц Гаррі та Меган Маркл чекають дитину

Британія радіє: принц Гаррі та Меган Маркл чекають дитину

На офіційній сторінці Кенсингтонського палацу в соціальній мережі Twitter з'явилося оголошення про вагітність дружини британського принца Гаррі, американської актриси Меган Маркл.

Під фотографією, на якій зображене подружжя, значиться: «Їх Королівські Високості герцог і герцогиня Сассекські дуже раді оголосити, що герцогиня чекає дитину весною 2019 року».

Нагадаємо, Гаррі і Меган одружилися 19 травня. З тих пір у ЗМІ регулярно з'являється інформація про вагітність Меган. Однак вона постійно спростовувалася. І ось пересуди про те, що Меган чекає дитину, підтвердилися.

Меган Маркл вагітна

Новина моментально піднялася по рейтингу в верхні рядки світових топів, а також викликала палкі дискусії у соціальних мережах.

Проте публіка у всій цій ситуації пожаліла принцесу Євгенію (молодша дочка другого сина королева – принца Ендрю і його колишньої дружини Сари Фергюсон), яка 12 жовтня вийшла заміж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцеса Євгенія помститься Меган Маркл 12 жовтня

Так, користувачі Мережі вважали, що Євгенія має намір «перескакати» не лише весілля Меган, а і Кейт Мідлтон, таким чином помститися королівським вискочкам, оскільки через весілля Меган та Гаррі, Євгенія переносила своє одруження двічі.

Проте вже на весіллі Євгенії Меган з’явилася у широкому пальто, яке не ховало округлий животик. Видавали вагітність пухкенькі щічки.

Меган Маркл вагітна

Малюк Гаррі та Меган стане 7-й у черзі на престол.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, меган маркл, принц гаррі, вагітність
В тему