15 Жовтня 2018
Новини

Шокуючі подробиці трагедії в Луцьку: як на даху потяга спалахнули хлопці

Шокуючі подробиці трагедії в Луцьку: як на даху потяга спалахнули хлопці

Луцьк сколихнула звістка про те, що вчора ввечері на залізничному вокзалі обласного центру Волині двоє молодиків вилізли на дах вагона, де їх вдарило струмом і один з них спалахнув як факел.

Як розповіли нашому кореспонденту найперші очевидці страшного інциденту, хлопців було загалом не двоє, вони гуляли компанією і їх було четверо. Але тільки двом з них прийшла думка зробити «святкове» селфі на даху одного з вагонів потягу на залізничному вокзалі обласного центру Волині.

«Ми з дівчиною йшли через міст, що проходить над залізничними коліями і раптом побачили яскравий спалах.  Потім почули незрозумілий звук і водночас побачили, як на одному з вагонів щось горить. За якусь мить зрозуміли, що то була людина. Моя дівчина лікар, то ж ми кинулися на допомогу! Коли підбігли, побачили, що молодий чоловік спочатку скотився на край, а потім впав з даху на землю і горить буквально у нас на очах. У другого  теж горів одяг, але не так інтенсивно. Моя дівчина швидко зняла з себе пальто і накинула на «живий факел».  У нього горіло все: куртка, штани, футболка. Хлопець знаходився в шоковому стані, таке враження, що в нього була агонія. Але до нього не можна було торкатися, оскільки через його тіло пройшов потужний електричний розряд, який, ймовірно, ще міг уразити...  Через який  час, коли ми зняли з нього пальто, побачили, що він дихає та живий, але це було неймовірно страшно! Відразу кілька людей викликали швидку, яка прибула за хвилин десять. А також на місці події прибули рятувальники», - розповів очевидець.

Також він зазначив, що хлопці були п’яні та неадекватні. Хоча один з них у нормальному стані, який і побіг по чергового лікаря на вокзалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині загорівся цегляний будинок

Зі слів очевидця, коли палаюче тіло впало з даху вагону, у нього випав паспорт та телефон. На жаль, телефон не вдалося розблокувати, аби повідомити батькам про трагедію. З паспорта стало зрозуміло, що потерпілому 19 років і мешкає він у Струмівці.

Наразі відомо, що в хлопця обгоріло 40% тіла, але є шанс вижити.

За інформацією місцевих ЗМІ, завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов зазначив, що юнак у дуже тяжкому стані і перебуває в реанімації.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в обласному центрі Волині: чоловік згорів живцем 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, кримінал, пожежа, потяги
В тему