14 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку 200 хлопців та 100 дівчат отримали посвідчення ліцеїста

У Луцьку 200 хлопців та 100 дівчат отримали посвідчення ліцеїста

На Театральному майдані обласного центру Волині  відбулася посвята у ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Захід розпочався із перегляду прямої трансляції військового параду із Києва. Урочисте звернення Президента України Петра Порошенка прийшли послухати сотні лучан, представники міської та обласної влади, громадські активісти. Також усі разом помолилися за мирне майбутнє України.

посвята ліцеїстів в луцьку

Потому розпочалася посвята в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та складання присяги першокурсниками навчального закладу.

Виконувач повноважень Луцького міського голови привітав «новоспечених» ліцеїстів та вручив Почесну грамоту директору Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, полковнику Павлу Боснюку за бездоганну службу, дієву громадянську позицію, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, активну співпрацю з органами місцевого самоврядування, а також з нагоди Дня захисника України.

посвята в луцьку ліцеїстів

Представники духовенства благословили ліцеїстів на успішне навчання.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять військових, котрі загинули у зоні АТО, а також поклали квіти до фотостенду Героям Небесної Сотні і загиблим учасникам АТО.

Перед присутніми з показовим та вокальними номерами виступили вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

ліцеїсти луцьк 1

На завершення заходу ліцеїсти урочисто промарширували Театральним майданом.

До слова, посвідчення ліцеїста отримали 200 хлопців та 100 дівчат.  

ліцеїсти луцьк 2

ліцеїсти луцьк 3

ліцеїсти луцьк 4

посвята в ліцеїсти луцьк на покрову

ліцеїсти луцьк 5

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, посвята, день захисника україни, свято
В тему