13 Жовтня 2018
Новини

Меланія Трамп відверто зізналася, чи були у президента Америки романи з порнозірками

Меланія Трамп відверто зізналася, чи були у президента  Америки романи з порнозірками

Як перша леді США та мати чудових дітей, вона має важливіші за постійні чутки про зради чоловіка-президента турботи – заявила Меланія Трамп.

«Я взагалі не переймаюсь та не звертаю ані найменшої уваги на ці дурні плітки навколо моєї сім’ї.Як мати та як першу американську леді мене турбують набагато важливішісправи, та й приводів для турботи у мене предостатньо. Просто нами, як публічними людьми на нашим шлюбом, постійно цікавляться», - додала вона.

Трамп і порнозірка Стормі

Нагадаємо, що інтимне життя Трампа обросло плітками та скандалами у період 2006-07 років.Ще й зараз випливають скандальні подробиці. Так, за заявою порнозірки Стормі Деніелс, вона мала сексуальні контакти в зазначений період в Трампом.

У 2016-му, коли президентська кампанія на своєму піку могла закінчитись провалом, адвокат Майкл Коен виплатив «грошову винагороду» за нерозголошення цієї інформації. Порноактриса поклала до гаманця 130 тисяч доларів.

Наразі Білий дім категорично відхрещується від цієї інформації. Натомість порнозірка чудово пам’ятає «веселі дні» з нинішнім президентом Америки. І навіть опублікувала досить пікантні мемуари, з описом непристойних та відвертих подробиць про інтимні стосунки з Трампом.

трамп і модель Playboy

Мало того, Дональд Трамп примудрився у 2006-му крутити 9-місячний роман з моделлю Playboy. Найжахливіше, що почав зраджувати Трамп дружині всього лише через три місяці після того, як Меланія подарувала своєму безсовісному чоловікові сина Баррона. Щоб заткнути рота моделі, Трапм і й пропонував гроші на закінчення роману, так би мовити, «за інтимні послуги».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, дональд трамп, меланія трамп, стормі деніелс, модель playboy
В тему