13 Жовтня 2018
Новини

Як гурт KAZKA став світовою сенсацією: секрети успіху гурту (фото, відео)

Як гурт KAZKA став світовою сенсацією: секрети успіху гурту (фото, відео)

Для історії української музики гурт KAZKA став по-справжньому сенсацією. Ще б пак: їхня композиція «Плакала» стрімко увірвалася до світових чартів, за кілька днів увійшовши до топ-10.

До слова, це вперше пісня українською, а не англійською, зявилася серед найкращих чарту Shazam.

За словами Олександри Заріцької, солістки гурту, усе, що відбувається з ними, інакше як казкою вважати не можна.

гурт KAZKA став світовою сенсацією

Загалом, історія KAZKA розпочалася усього рік тому. Тоді гур складався з пухкенької Олександри, яка відрізнялася чудовим голосом, та бороданя з серйозним виразом обличчя Микити.

За півроку ще одним членом гурту став Дмитро, простий хлопець, що був пастухом в одному з сіл Чернівецької області. Тепер він студент столичного університету. Дмитро навчився так віртуозно грати на сопілці, до слова, на всіх видах сопілок, враховуючи зроблені власноруч, коли випасав корів.

У колі найвідданіших фанатів у Києві вони утрьох презентували дебютний альбом. А перший концерт KAZKA - у червні цього року – відбувся, коли вже була популярною пісня «Свята».

На той час, коли «Плакала» вийшла на YouTube лише в аудіоформаті, вона змогла стати найпопулярнішою - понад 50 млн переглядів.

Після такої вражаючою любові прихильників KAZKA зняла емоційне відео ,в якому знялися зі сльозами на очах дівчата від 5 до 70 років.

Цікаво, що «Плакала» знімали усього 30 хвилин, тож робота над кліпом проходила легко і невимушено – зізналася Олександра.

Власний карколомний успіх, за словами членів гурту, ще не запаморочив голову їм. А зірковій хворобі «заважають» постійні жарти одне над одним – прокоментували у KAZKA.

Олександра Заріцька

Цікаво, що Олександра, незважаючи на нетипову для солісток сексі-гуртів зовнішність, зважилась кілька років тому завітати в Одесі на кастинг до гурту NIKITA, де і зачарувала всіх, включно з Юрієм Нікітіним, своїм шармом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, kazka, олександра заріцька, свято
В тему

Останні матеріали