12 Жовтня 2018
Новини

Нова світова катастрофа: купа туристів загинули під час повені на Майорці

Нова світова катастрофа: купа туристів загинули під час повені на Майорці

Жертвами зливи, яка затопила схід іспанського острова Майорка стали туристи зі всієї Європи. Серед загиблих є троє громадян Німеччини та жінка з Нідерландів, а також діти. Загалом, загиблих нараховується до півсотні.

Як повідомляють закордонні ЗМІ, рятувальники досі продовжують шукати зниклих безвісти.

Британські пенсіонери, приїхали на Майорку у відпустку, але через страшну повінь не змогли вибратися з авто. Їхні тіла знайшли у затопленому таксі неподалік туристичного міста Сан-Лоренсо. Тіло водія знайшли неподалік від машини, туди його віднесло водою.

Також, дуже довго тривали пошуки восьмирічного хлопчика, який зник безвісти. Вважають, що він був у автомобілі з матір'ю, яка загинула.  Його сестрі, яка також була в машині, вдалося вижити.

Поліція Сан-Лоренсо заявила, що в місті побільшало крадіжок, і вони змушені збільшити кількість патрулів на вулицях.

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес заявив, що на те, аби відновити міста, які постраждали від стихії, знадобляться місяці.

На допомогу постржадлим прийшли знаменитості, які тут живуть. До прикладу, перша ракетка світу Рафаель Надаль відкрив двері своєї тенісної академії в Манакорі неподалік від Сан-Льоренсо, для постраждалих під час повені.

За інформацією синоптиків, за ніч у регіоні випало 210 мм дощу, що дорівнює двомісячній нормі опадів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, майорка, загибель, погода
В тему