12 Жовтня 2018
Новини

Порошенко дозволив силам ООС відкривати вогонь на Донбасі зі всіх видів зброї

Порошенко дозволив силам ООС відкривати вогонь на Донбасі зі всіх видів зброї

Аби зберегти життя та здоров’я українським воїнам, Петро Порошенко дозволив відкривати вогонь у відповідь на обстріли бойовиків.

Про це повідомляє Українська правда.

Президент України Петро Порошенко під час перебування в Хмельницькій області на зустрічі із командирами бригад Нацгвардії, Збройних сил, Державної прикордонної служби наказав відповідати із усієї наявної зброї на обстріли бойовиків.

Аби зберегти життя та здоров’я українським воїнам, керівникам ООС на Донбасі в дозволено у відповідь в якості вогню використовувати всі сили і засоби, підпорядковані їм.

«Нам важлива готовність як до ефективного контрнаступу, так і для оборони. Не піддаватись на різноманітні провокації, але застосовувати зрою у відповідь на обстріли бойовиків. Аби не віддати жодного клаптика українського землі та зберегти життя кожному українському героєві», - заявив Порошенко.

«Численні втрати, як ціна за перемогу – це війна радянськими методами, які  не потрібні Україні. Наша армія має воювати якісно та професіонально, а не за рахунок чисельної переваги чи великої крові», - наголосив глава України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики нагло обстріляли патруль ОБСЄ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, донбас, обстріли, петро порошенко, оос, армія, ато, збройні сили україни
В тему