12 Жовтня 2018
Новини

В Києві жертвами смертельної ДТП стали одразу двоє «перебігунів»

В Києві жертвами смертельної ДТП стали одразу двоє «перебігунів»

У столиці сталася дорожньо-транспортна подія, яка забрала життя одразу двох пішоходів.

У Києві смертельна ДТП одразу із двома трупами сталася близько другої ночі. Троє не зовсім тверезих товаришів на Кільцевій намірилися перебігти дорогу, двоє побігло, одразу потрапивши під колеса машини, а в третього таки спрацював інстинкт самозбереження, що і врятувало йому життя. Як потім розповів, із друзями полінувалися скористатися підземним переходом…

Про дорожній інцидент із летальним наслідком одразу для двох «перебігунів» повідомив паблік «Київ Оперативний» у соцмережі «Фейсбук»

«Загинули удвох на Кільцевій, намагаючись перебігти дорогу. Близько 02:00 на Великій Кільцевій дорозі три друга, яким було близько 40 років, вирішили скоротити дорогу та не йти у підземний перехід. Двоє побігли, а у третього спрацював інстинкт самозбереження. І не дарма! Одразу двоє потрапили під колеса автомобіля «Хонда», водій якого просто не очікував побачити у такому місці пішоходів. На жаль, допомога лікарів вже не знадобилася – від отриманих травм у  ДТП чоловіки загинули місці», – йдеться у дописі.

ДТП Київ

смерть Київ

Про той самий інцидент повідомляє також група «Київ. ДТП.юа», популярна серед столичних автомобілістів. «Страйк, або Нові досягнення алкашів у Києві. Одразу двох п’яних пішоходів на смерть збив на Кільцевій водій Хонда Акорд Спорт. Смертельна ДТП сталася близько 00:55 у Києві на Кільцевій біля Електронмашу: водій Хонда у лівому ряду здійснив наїзд на двох чоловіків, котрі у нетверезому стані бігли через дорогу. Одного викинуло на газон, другий лишився на дорозі. Обидва померли до приїзду швидкої. Водій не постраждав. Якби їхав 80, можливо, встиг би зреагувати. Думаємо, швидкість була більшою», – припустив адміністратор пабліку. 

Смертельна ДТП Київ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, поліція
В тему