11 Жовтня 2018
Новини

Викрадення наймолодшого мільярдера переполошило пів-Африки

Викрадення наймолодшого мільярдера переполошило пів-Африки

Якщо хтось думає, що наймолодший африканський мільярдер дитина, то помиляється. Йому 43 роки і це відомий у Танзанії політик і бізнесмен Мохаммед Дьюджі.

Невідомі напали на мільярдера вранці 11 жовтня, коли він прямував на щоденне тренування в фітнес-клубі Colosseym, розташованого в престижному районі.

Про це сьогодні повідомила поліція найбільшого міста країни Дар-ес-Салама, пишуть закордонні ЗМІ.

За даними свідків, двоє білих чоловіків затягнули Дьюджі у позашляховик марки Toyota Surf і відвезли в невідомому напрямку. При цьому викрадачі відкрили стрілянину в повітря, аби відлякати очевидців.

Наразі відомо, що місцева поліція перекрила всі аеропорти і виїзди з міста. За підозрою в причетності до викрадення заарештовані троє чоловіків, мотиви нападників залишаються невідомими.

Довідково: Мохаммед Дьюджі очолює Танзанійський конгломерат METL, який об'єднує підприємства текстильної та харчової промисловості. Компанію заснував батько Дьюджі в 1970 роках, зараз вона працює в шести країнах Африки.

Станом на лютий 2018 року журнал Forbes оцінив стан Дьюджі в 1,5 млрд доларів. Бізнесмен займає 17 місце в списку багатіїв Африки і є наймолодшим мільярдером континенту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, викрадення, гроші, африка
В тему