11 Жовтня 2018
Новини

Новою жертвою Анджеліни Джолі став Кіану Рівз

Новою жертвою Анджеліни Джолі став Кіану Рівз

Днями світ облетіла цікава новина. Так, численні ЗМІ почали обговорювати роман Анджеліни Джолі і Кіану Рівза. Різні сайти писали про те, що актори разом ще з 2017 року і минулого літа відмінно провели час на спільному відпочинку у Греції.

За даними таблоїдів, пара зблизилася після того, як актриса і її шестеро дітей переїхали в особняк в Лос-Анджелесі, розташований по сусідству з будинком мами Рівза.

За словами джерел, Кіану підходить Анджеліні, адже в ньому є все ті якості, які повинні бути, на думку актриси, у справжнього чоловіка.

Проте американські журналісти порталу Gossip Cop спростували чутки про роман голлівудських акторів.

За даними видання, знаменитості не пов’язані романтичними стосунками. Такі висновки автори зробили в ході власного розслідування.

Зокрема, Gossip Cop в бесіді з анонімним інсайдером з оточення Джолі з'ясував, що в даний момент актриса не має наміру зав’язувати романтичні стосунки, а сконцентрована виключно на благополуччі і спокої своїх дітей. Портал також спростовує інформацію про те, що Джолі і Рівз відпочивали разом в Греції.

Кіану Рівз

Кіану Рівз

До слова, це вже не перший роман, який приписують актрисі. Так, раніше зазначалося, що 42-річна Анджеліна захопилася 33-річним Гарретом Хедлундом. Чоловік красиво залицяється до актриси і осипає її компліментами. Інсайдери відзначали, що стосунки пари на початковій стадії, але обоє акторів були готові до серйозних відносин.

Гаррет Хедлунд

Гаррет Хедлунд

Також певний період заголовки ЗМІ рясніли інформацією про те, що Енжі зустрічається з якимсь 40-річним британським бізнесменом і філантропом. Подейкували, що пара дуже ретельно приховує свій зв'язок – про них не знає ні актор Бред Пітт, ні численне потомство Джолі. Також говорили, що Анджеліна вже планує нове – четверте! – заміжжя. Церемонія мала бути скромною і пройти в Камбоджі у вузькому колі згідно з буддійськими традиціями.

Щодо Рівза, то він ніколи не був одружений. У грудні 1999 року у нього і його подруги, кіноактриси Дженніфер Сайм, мертвою народилася дочка, Ава Арчер Сайм-Рівз. А Сайм загинула в автокатастрофі у квітні 2001 року в Лос-Анджелесі. Після цієї події Рівз не заводив серйозних романів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Написав заповіт: Бред Пітт готується до найгіршого

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, анджеліна джолі, кіану рівз
В тему