10 Жовтня 2018
Новини

Принцеса Євгенія помститься Меган Маркл 12 жовтня

Принцеса Євгенія помститься Меган Маркл 12 жовтня

Нинішній рік видався насиченим для британської королівської сім'ї. Увесь світ завмираючи 19 травня спостерігав за одруження принца Гаррі і Меган Маркл. А 22 вересня троюрідний брат королеви Єлизавети II лорд Івар Маунтбаттен, який є нащадком російського поета Олександра Пушкіна, пов'язав себе узами шлюбу зі своїм обранцем Джеймсом Койлом.

Так, у 2018 році очікується ще одне вельми поважне весілля. 12 жовтня заміж вийде внучка королеви Єлизавети II, принцеса Євгенія (молодша дочка другого сина королева – принца Ендрю і його колишньої дружини Сари Фергюсон).

Двоюрідна сестра принців Вільяма і Гаррі – 28-річна принцеса Євгенія вже в цю п'ятницю стане дружиною свого давнього коханого – підприємця Джека Бруксбенка. Відзначимо, що пропозицію Євгенії Джек зробив в січні цього року.

Але дата весілля двічі переносилася через принца Гаррі і Меган Маркл. Через їхнє одруження, а пізніше спільну подорож, принцесі Євгенії довелося відмовитися від ідеї відзначити весілля якомога раніше.

Не дивно, що в королівській сім’ї почали обговорювати те, що Євгенія має намір «перескакати» не лише весілля Меган, а і Кейт Мідлтон, таким чином помститися королівським вискочкам.

Принцеса Євгенія та її наречений Джек Бруксбенк

Церемонія відбудеться у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Саме тут в травні принц Гаррі і Меган Маркл обмінялися весільними обітницями. За київським часом церемонія розпочнеться об 13:00.

На весіллі принцеси Євгенії будуть присутні не тільки світові зірки, але і прості англійці. Близько 1200 осіб можуть спостерігати за тим, як прибуватимуть члени королівської сім’ї.

Принцеса Євгенія тримає в секреті, якою буде її весільна сукня. Мовчать і наближені до неї люди. Відомий лише той факт, що плаття для нареченої шиє британський дизайнер.

Список зіркових гостей ретельно приховується, проте британським журналістам вдалося з'ясувати, що на весілля запрошені такі зірки, як Джордж Клуні, подружжя Бекхемів, Наомі Кемпбелл та інші.

До слова, принц Гаррі і Меган Маркл тісно спілкуються з подружжям Клуні. Так, нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація про те, що пара вже визначилася з хресними батьками свого майбутнього нащадка. За чутками, цю почесну місію понесуть Джордж і Амаль Клуні.

Цікаво, що Гаррі і Меган провели італійські канікули в резиденції Джорджа і Амаль Клуні на озері Комо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Праправнук Пушкіна відгуляв шикарне гей-весілля

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, шлюб, принцеса євгенія, єлизавета ll, принц гаррі, меган маркл
В тему