9 Жовтня 2018
Новини

Гройсман в Ічні: «Головне завдання - зберегти життя людей»

Гройсман в Ічні: «Головне завдання - зберегти життя людей»

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прибув до Чернігівської області і провів засідання оперативного штабу. Про це йдеться в повідомленні на його сторінці в Facebook.

«Провів засідання оперативного штабу. Всі служби працюють в посиленому режимі, готові оперативно допомагати людям. Вся техніка, в тому числі пожежний потяг і літаки, в готовності», – сказав він.

Гройсман також доручив Державній службі з надзвичайних ситуацій і місцевій владі бути постійно на контакті з людьми, організувати місця тривалого розміщення і бути готовими розпочати опалювальний сезон.

«Головне завдання – зберегти життя людей, все, що буде зруйновано, ми відновимо», – підкреслив голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Термінова евакуація, вибухи, пожежа: поблизу Ічні надзвичайна ситуація (відео).

Нагадаємо, сьогодні вночі, о 03:30, надійшла інформація від начальника 6-го арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області стався вибух на військових складах.

У район події вилетів прем'єр-міністр Володимир Гройсман, а президент Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді в зв'язку з ситуацією, що склалася поблизу Ічні.

Уряду доручено надати всю необхідну допомогу людям. Для ліквідації НП задіяні десятки одиниць техніки, сотні рятувальників, поліцейських і нацгвардійців. Ще не відомо, чи є постраждалі чи загиблі внаслідок вибухів. Читайте всі подробиці вибухів під Ічнею.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, володимир гройсман, ічня
В тему