5 Жовтня 2018
Новини

Доктор Комаровський вперше допустив можливість стати президентом

Доктор Комаровський вперше допустив можливість стати президентом

Сьогодні в політиці одні брехуни, тому що їм невигідно говорити правду, взяти хоча б приклад з прищепленням людей від тієї чи іншої хвороби.

Здавалося б, дуже важлива і потрібна справа, про це потрібно заявляти нашим політичним елітам публічно, закликаючи народ щепитися, але наші політики цього не робить, тому що противників щеплення набагато більше, ніж прихильників, отже, дати клич «Всі щепіться!» Може призвести до втрати рейтингу. Про це найвідоміший педіатр країни Євген Комаровський заявив в ефірі одного з телеканалів.

Комаровський відзначив, що, якщо він таки вирішить йти в серйозну політику і стане президентом, то у нього все буде зроблено щеплення якісними вакцинами. Він, як президент не буде брехати своєму народу. Доктор зазначив, що, якщо хтось із дорослих буде чинити опір щеплення, то це його право, але дітей прищеплювати будуть силою.

За словами Комаровського, сьогодні безглузде рішення влади про те, що тільки щеплені діти можуть відвідувати садки і школи, адже це ніхто не проконтролює, тому що люди, які повинні це контролювати, не отримують місяцями зарплату.

Всі 100% людей, які захищають інтереси держави - військові, поліція, вчителі, лікарі не отримують зарплату від держави, тому що те, що вони отримують не має до зарплати ніякого відношення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, щеплення, вакцинація
В тему

Останні матеріали