4 Жовтня 2018
Новини

Тітушки перетворили київського депутата на «фантомаса» (фото)

Тітушки перетворили київського депутата на «фантомаса» (фото)

Хуліганський інцидент, в якому була застосована «зеленка», стався сьогодні, 4 жовтня, у Київській міській державній адміністрації. Тут ті тушки облили антисептичним барвником депутата Сергія Гусовського, голову депутатської групи «Київська команда».

Про це повідомили речник «Київської команди» Володимир Анфімов та рух «Чесно».

«На Сергія Гусовського скоїли напад у приміщенні Київради, облили зеленкою, вдарили по голові. Сталося це перед голосуванням за еко-парк «Осокорки» та розірвання інвестдоговору з компанією, що хоче побудувати ТРЦ на Поштовій», – написав Анфімов у Facebook.

Пост у соцмережах про напад на депутата Сергія Гусовського у Києві

Близько півсотні чоловіків спортивної статури оточили Гусовського в приміщенні КМДА і облили його «зеленкою». Жодних розпізнавальних знаків на кремезних парубках, які раненько зібралися під Київрадою, не було.

Близько 10-ї ранку активісти увійшли в приміщення столичної адміністрації, обступили Сергія Гусовського і вихлюпнули на нього темно-зелену рідину. При цьому чому жодних вимог до обранця громади нападники не висували. Після демонстративного акту обливання брильянтовою зеленню вони залишили будівлю і зібралися на вулиці.

Напад на депутата Сергія Гусовського у Києві

Сьогоднійшній інцидент у Київраді прокоментував у своєму «Фейсбук» блогер Гарик Корогодський.

«Люди, котрі напали на Гусовського в приміщенні КМДА, просто пішли. У присутності поліції і охорони КМДА. За це їм нічого не буде, хоча всі учасники відомі. Мер висловив занепокоєння і виголосив грізні слова про неприпустимість таких методів. Навіть засідання Київради перенесли на пообіддя. Йшов п’ятий рік Революції Гідності. P.S. Cергієві здоров’я і стійкості».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, напад, Фото, депутати
В тему