4 Жовтня 2018
Новини

Волинських освітян привітали з професійним святом (фото)

Волинських освітян привітали з професійним святом (фото)

У Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти.

На захід запросили вчителів та директорів шкіл зі всієї області. А також колишніх начальників управління освіти Волинської ОДА.

З вітальним словом перед присутніми виступив голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Спочатку він звернувся до вчителів – ветеранів освітянської роботи. Та зауважив, що радіє з того, що усі вони, кого запрошували на свято, сьогодні присутні у залі.

«От що значить відповідальність, от що значить стара школа», - сказав Савченко сивочолим вчителям.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко

Також голова ОДА зазначив, що професія вчителя надзвичайно важлива, адже саме від освітян залежить яким саме буде наше суспільство, діти, підростаюче покоління, ті хто будуть в подальшому творити історію нашої держави.

Савченко висловив думку, що робота вчителя в нинішніх умовах не є легкою. Галузь освіти не фінансується на належному рівні. Часто бувають проблеми із тим, щоб знайти кошти на заробітні плати. Тай, власне, і зарплата вчителя не є досить високою. Але обласна влада намагається підтримувати своїх вчителів.

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка фото 1

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка фото 2

Посадовець додав, що освітня галузь на Волині розвивається чи не найкраще з поміж усіх регіонів України. В області будуються школи, відкриваються дошкільні заклади. Галузі освіти приділяється велика увага зі сторони керівництва краю.

Савченко подякував вчителям за їхню роботу, таку іноді, на перший погляд не помітну, часом невдячну, але таку потрібну і важливу.

Олександр Савченко вітає з Днем працівника освіти

Олександр Савченко вітає з Днем працівника освіти фото 1

Олександр Савченко вітає з Днем працівника освіти фото 2

Потому за вагомий внесок у розвиток галузі освіти на Волині чимало вчителів, директорів шкіл та інших причетних до освітянської роботи нагородили грамотами, подяками голови Волинської ОДА.

Після завершення офіційної частини заходу, свої пісні та танці вчителям подарували  художні колективи краю.

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка фото 3

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка фото 4

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка фото 5

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, освіта, вчителі, привітання, Фото, свято
В тему