3 Жовтня 2018
Новини

На Волині місцевий адвокат «під мухою» скоїв чергове ДТП (фото)

На Волині місцевий адвокат «під мухою» скоїв чергове ДТП (фото)

У Луцьку, 3 жовтня близько 12 години, на повороті з вулиці Глушець на Дубнівську сталася ДТП за участі авто ZX LandMark. Як стало відомо, за кермом перебував луцький адвокат. Чоловік намагався втекти від поліції, залишивши авто.

Водій не впорався з керуванням, збив дорожній знак та перекинувся на узбіччя. Про це повідомляють Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як стало відомо, за кермом перебував луцький адвокат. Чоловік намагався втекти від поліції, залишивши авто. Проте, оскільки був дуже п’яний, йому це не вдалося.

У той час, як поліція діставала нетверезого кермувальника, небайдужі люди намагалися перекрити витік пального, що лилося з автівки.

Внаслідок ДТП, водій не постраждав, його оглянули медики швидкої, які прибули на місце події.

З розповідей очевидців водій ледь тримався на ногах та нерозбірливо говорив. Працівники поліції відвезли його на експертизу, що показала 1,8 проміле алкоголю в крові.

Зауважимо, авто із цими номерами вже не вперше потрапляє у п’яну ДТП. Так, у грудні 2016 року цей же водій скоїв аварію поблизу Жидичина. Тоді правоохоронцям, що прибули на місце ДТП, він представився адвокатом Олесем Ніколаєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Гороховом «чобіток» врізався у воза. Є потерпілі

ДТП у Луцьку 03.10.2018

ДТП у Луцьку 03.10.2018 фото 1

ДТП у Луцьку 03.10.2018 фото 2

ДТП у Луцьку 03.10.2018 фото 3

ДТП у Луцьку 03.10.2018 фото 4

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, дтп, алкоголь, поліція, Фото
В тему