3 Жовтня 2018
Новини

Кнопкодав Барна заявив, що в особі журналіста послав нах..й Коломойського

Кнопкодав Барна заявив, що в особі журналіста послав нах..й Коломойського

Нардеп Олег Барна в кулуарах Верховної Ради обматюкав журналіста каналу «1 + 1» Ігоря Колтунова за запитання про кнопкодавство. Депутат стверджує, що Колтунов готував про нього матеріал на замовлення власника медіахолдингу «1 + 1» Ігоря Коломойського.

3 жовтня нардеп від Блоку Петра Порошенка Олег Барна заявив журналістам, що обматюкав співробітника телеканалу «1 + 1», щоб в його особі поставити на місце власника медіахолдингу «1 + 1» бізнесмена Ігоря Коломойського, передає кореспондент видання «ГОРДОН».

Також Барна заявив, що телеканал «1 + 1» є не об'єктивним, і назвав репортаж про нього замовним.

"Я прошу вибачення у своїх виборців за нетактовну поведінку. І прошу справжніх журналістів, які шукають істину і подають правдиву інформацію, не сприймати цей інцидент, як образу на свою адресу", - прокоментував депутат.

"Особі, яка називає себе нібито журналістом програми" Гроші ", я хочу сказати, що я ставив і буду ставити на місце замовника Коломойського, на замовлення якого працюють такі як Колтунов. Ми повернули" Укрнафту ", це я ініціював, ми повернули "ПриватБанк", ми повернемо і $ 5 млрд, і якщо треба, то націоналізуємо і Буковель, і телеканал «1 + 1» за обкрадання народу України Коломойським. Якщо я послав [президента РФ Володимира] Путіна, поставив на місце [колишнього прем'єр-міністра України Арсенія] Яценюка, то, повірте, нах..й пошлю і Коломойського, якого і послав у вашій особі ", - заявив Барна.

А ще депутат на загал підтвердив, що кнопкодавив.

"Мав такий гріх, але те, що стосується безпеки наших воїнів або захисту національних інтересів - підвищення зарплат медикам, вчителям, пенсіонерам, то якщо потрібно, я буду кнопкодавити", - сказав Барна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кнопкодав Барна - журналістові: «Ти що, нетрадиційної орієнтації? Нах..й пішов!» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, олег барна, 1+1, депутати, вру
В тему