3 Жовтня 2018
Новини

У Києві дві дамочки викрали дівчину, бо та здалася їм підозрілою

У Києві дві дамочки викрали дівчину, бо та здалася їм підозрілою

У Києві на Центральному вокзалі дві жінки викрали дівчину, яку запідозрили в крадіжці сумки з документами. Заручниця кілька годин провела в підвальному приміщенні супермаркету, поки її не звільнили працівники поліції, – пише «Інформатор».

Так, на лінію 102 близько 11:50 надійшло повідомлення про те, що на вокзалі дві жінки насильно посадили дівчину в машину і поїхали. Брат вкраденої дівчата повідомив, що невідомі на автомобілі Chevrolet відвезли Ельзу (ім'я дівчини) в невідомому напрямку.

Поліція Києва о 12:00 ввела оперативний план «Перехват» по Солом'янському району. На вулиці Будівельників у Дніпровському районі патрульні зупинили схожий за прикметами автомобіль. У салоні знаходилися дві жінки 39-річна водій і 40-річна пасажирка. Вони спочатку заперечували свою причетність до скоєння правопорушення, а потім зізналися.

За словами автовласниця, на вокзалі у неї пропала сумка з документами. Неподалік вони з подругою побачили групу підозрілих дівчат і запідозрили їх у крадіжці. Коли ж ті заперечили свою причетність, забрали одну з дівчат з собою з умовою повернути її, коли знайдеться сумка. Потім заручницю відвезли у власний магазин, де залишили в підвалі. Після цього подруги вирушили у справах, тоді ж їх автомобіль зупинили поліцейські.

Правоохоронці звільнили заручницю. За фактом події почали кримінальне провадження за незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, викрадення
В тему

Останні матеріали