2 Жовтня 2018
Новини

Помер один Макаревич, а зі славою поховали іншого

Помер один Макаревич, а зі славою поховали іншого

В суботу, 28 вересня на 78-му році життя помер український дипломат Микола Макаревич. В історію цей чоловік увійде, як людина, яка протягом усього життя боролася за свободу та незалежність України.

Микола Макаревич народився на Житомирщині, згодом отримав освіту гірника та юриста у Києві. Присвятив роботі у сфері дипломатії майже 50 років свого життя.

У некролозі зазначається, що він «зарекомендував себе відданим і активним захисником інтересів Української держави, талановитим керівником і організатором».

Проте навколо цієї події утворився незвичайний конфуз. Завдяки відомому прізвищу Микола Макаревич швидко опинився в трендах Google. Неуважна публіка та вигадливі журналісти, які ганяються за рейтингами приписали смерть українського дипломата Миколи Макаревича російському співаку Андрію Макаревичу, – радянському та російському музиканту, одному з батьків-засновників рок-н-рола в СССР та лідеру легендарного гурту «Машина времени».

Микола Макаревич

Помер дипломат Микола Макаревич

Поспішаємо заспокоїти вас і запевнити, що 64-річний співак Андрій Макаревич почуває себе відмінно і у ЗМІ не з’являлося повідомлень про смерть чи недуги артиста.

Натомість нині всі обговорюють стосунки Макаревича та Кобзона. Так, лідер гурту «Машина времени» пояснив, чому не прийшов попрощатися з Йосипом Давидович.

«Він і не займає в моєму житті місця якогось. Йосип Кобзон – великий чоловік, який допомагав багатьом, сміливий, неординарний, він хороший вокаліст. Але те, що він співав, мені було абсолютно нецікаво. Друзями ми не були, розмовляти було ні про що, ми були просто хороші знайомі», – поділився Макаревич.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, курйози, шоу-бізнес, андрій макаревич
В тему