1 Жовтня 2018
Новини

Написав заповіт: Бред Пітт готується до найгіршого

Написав заповіт: Бред Пітт готується до найгіршого

Публіка обсмоктує свіженький скандал. Закордонні ЗМІ пишуть, що улюбленець мільйонів, красунчик Бред Пітт склав заповіт. Так, всі гроші одого з найбільш високооплачуваних акторів і продюсерів Голлівуду дістануться шістьом дітям. При цьому, колишній дружині Анджеліні Джолі чоловік не залишив ні центу.

Про це повідомляє Radaronline.

Уточнюється, що Пітт створить трастовий фонд в 250 мільйонів доларів і ці гроші в рівних частках отримувати діти актора після його смерті. До слова, інших родичів у заповіті немає. А у Бреда є батьки, з якими, як зазначали раніше ЗМІ, Джолі не ладила та брат і сестра.

«Бред збирається надійно захистити ті гроші, які у нього залишаться після розлучення – після того, як він віддасть Анджеліні її частку майна та кошти на утримання дітей. Він хоче, щоб все, що у нього залишиться, ніколи не дісталося Джолі», – розповіло джерело.

Анджеліна Джолі з дітьми

Цікаво, що річний дохід зірки становить близько 40 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 19 вересня 2016 року дружина Пітта, Анджеліна Джолі, подала заяву про розірвання шлюбу. Повідомляється, що причиною розлучення стали розбіжності в методах виховання дітей, а також алкогольна залежность Бреда Пітта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два зіркові монстри: Джолі - психопатка, а Пітт - алкоголік

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, бред пітт, анджеліна джолі
В тему

Останні матеріали