29 Вересня 2018
Новини

«Бив і знущався»: на Кіровоградщині п’яний пацієнт взяв у заручниці медсестру і фельдшерку

«Бив і знущався»: на Кіровоградщині п’яний пацієнт взяв у заручниці медсестру і фельдшерку

У Знам’янці, що в Кіровоградській області, сталася надзвичайна подія: пацієнт місцевої лікарні в стані сильного алкогольного сп’яніння захопив у заручники медперсонал і катував.

У Знам’янській лікарні нетверезий пацієнт забарикадувався у приймальному відділенні і більш як годину катував двох жінок – працівниць медзакладу. Ішлося у сюжеті «ТСН.19:30».

Медсестра і фельдшерка швидкої за ці кілька годин жаху пережили справжні тортури. Жінкам врятувало життя, те, що одній із полонянок вдалося втекти і викликати поліцію. Потерпілі досі перебувають у шоковому стані, а на їхнього ката склали всього-на-всього протокол про «дрібне хуліганство».

«І душив, це було і знущання, і приниження. І загрозу життю», – плаче, лежачи на лікарняному ліжку, одна з потерпілих.

Зараз вони із подругою по нещастю лежать в одній палаті. Кажуть, хотіли допомогти пацієнтові, а натомість самі опинилися у лікарняних койках.

У приймальному відділенні Знам’янської лікарні немає ані камер спостереження, ані охорони. Саме сюди пізно ввечері доставили непритомного чоловіка. У цей час у відділенні чергувала одна медсестра. Швидку до п’янізного як чіп чолов’яги викликали патрульні. Коли жінки закотили його до приймального відділення, він раптом очуняв, замкнув ізсередини двері і розбив мобільні телефони медпрацівниць.

«Він тримав нас у заручниках. Мені здавалося, що це була вічність, – каже Людмила Джавілова, потерпіла медсестра. – Казав: я тобі очі повиколюю. Розклав на столі шпателі металеві і почав у мене, як ото ножі метають, так він метав…»

Ще гірше пережила фельдшер Ірина Дементьєва: «Він мене душив, він мені заламував руки назад. Я сиділа біля стіни, і такими рухами долоні ударяв мене об стіну, – показує жінка. – Він взяв шпатель, каже, зараз його заточу, знімай штани, переріжу тобі стегнову артерію. Тобі залишилося жити дві хвилини, прощайся з дітьми і внуками…»

Це пекло тривало понад годину. Зрештою Ірина вирвалася і кинулася по допомогу. Поліція, яка приїхала на виклик, вгамувала пацієнта і склала на нього адмінпротокол за фактом… «дрібного хуліганства та появи в нетверезому стані в громадському місці». Тож відбудеться кат медпрацівниць штрафом від 51 до 119 гривень. А брати заяву від потерпілих копи приїхали лише після втручання телевізійників… Тим часом потерпілі жінки оговтуватимуться від отриманих травм не один тиждень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, поліція, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали