26 Вересня 2018
Новини

Дуже неоднозначно: в Одесі скандал через рекламу дитячого спіднього

Дуже неоднозначно: в Одесі скандал через рекламу дитячого спіднього

Фотографії фешн-колекції дитячого спіднього збурили український сегмент Інтернету. Неоднозначна фотосесія з малолітніми моделями пройшла в Одесі, і після виходу в світ глянцю із дівчатками загуділи соцмережі.

Результати фотосесії, на якій маленькі дівчатка демонстрували нову колекцію дитячої білизни від одеського дизайнера Алли Френкель, обурили українців. Справжній скандал розгорівся у соцмережах. Пише «Главком».

На Френкель і фотографку Анну Домбровську посипалися звинувачення у педофілії та навіть дитячій проституції. Інцидент набув такого розголосу, що на нього відреагував сам Уповноважений президента України у справах дітей.

дитяча порнографія

Дівчатка

Таким подразником громадської думки стали фотографії, опубліковані на персональній сторінці модельєрки. В описі до світлин ішлося: «Бренд Alla Frenkel розширяється і відкриває новий напрямок – спідня білизна для дітей преміум класу. Тепер юні леді можуть дозволити собі витончену, елегантну білизну! Вишукані мережива, приємні до тіла натуральні тканини, оригінальні декори – усе це нова лінія білизни для дітей!».

Та користувачі побачили у фотографіях не гарні мереживка, а надмірну сексуалізацію «намакіяжених» неповнолітніх дівчаток. На думку багатьох, ці фото – мрія педофіла:  лоліти з млосними поглядами, з розтріпаними кісками і в неоднозначних позах наче готові до спілкування із дорослими чоловіками.

«Я за легалізацію проституції, але ж не дитячої. Дванадцятирічні дівчатка в образах паризьких куртизанок. І навіть якщо це не бордель, а така собі fashion зйомка, як у дорослих моделей. Образи дуже зухвалі, млосні погляди, виставлене стегно. Сексуалізація дитини в чистому вигляді», – висловила у «Фейсбуку» власну думку журналістка Аліна Стугоняко.

Дитяча білизна в Одесі

Ось лише деякі коментарі користувачів із соцмережі, які віддзеркалюють думку більшості про невдалу ідею для фотосесії з малими манекенницями:

«Як дитячий психолог, можу задуматися і заглибитися в наслідки таких зйомок для незміцнілої дитячої психіки. А неозброєним поглядом обивателя, подивившись, як на білизну на дівчатках, так і на макіяж, інтер’єр і колірну гаму, створюється враження хворої фантазії команди модельного агентства...»

«От батьки – вони куди дивляться? Яка ціна гонорару, що вони мовчать? Повірте, в цьому випадку є оплата праці, тому батьки мовчать і навіть огризаються. Ніхто нікого не покарає. Яка комісія побачить тут порно? Мені здається, формально тут не причепишся, і це шокує найбільше».

«Потуплені погляди дітей, зібране в розпатлані пучки волосся, безкровні губи, шеренга з дівчаток, диван на якому вони сидять у закличних позах, ви правда не бачите цього всього? Я думаю, що це тому, що ви дійсно не бачите в дітях сексуальний об’єкт, але це не означає, що інші чоловіки бачать так само, як і ви».  

Тим часом дизайнерка ніяк не коментує закиди суспільства і збирається представити нову колекцію на подіумі Одеського тижня моди в останніх числах жовтня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, скандал, одеса
В тему