26 Вересня 2018
Новини

Скандал навколо Міс України 2018: реакція соцмереж

Скандал навколо Міс України 2018: реакція соцмереж

Вероніка Дідусенко, яка перемогла у конкурсі краси "Міс Україна-2018" відмовилася віддавати корону. Дівчина вважає, що такі правила є ні що інше, як дискримінація.

Як відомо, за словами організаторів, Вероніка приховала, що вона - розлучена та має маленького сина.

За правилами конкурсу, в тому числі конкурсу "Міс світу", претендувати на корону можуть лише ті дівчата, що не мають дітей та ніколи не були заміжніми.

Виконавчий директор оргкомітету Національного конкурсу краси «Міс Україна» Вікторія Кіосе наголосила: «Ми толерантні і поважаємо жінок з дітьми, заміжніх та розлучених - усіх!! Бо кожна людина має право на демонстрацію свого таланту, успіхів та цілей. Але для цього існує інший конкурс "Місіс Україна", де заміжні/розлучені/з дітьми можуть брати участь!»Сама Дідусенко з таким рішення оргкомітету незгодна та вважає його дискримінаційним.

У соцмережах жваво обговорюють скандал навколо даного конкурсу. Думки людей розділились.

Одні гаряче підтримують Дідусенко, назвавши дискваліфікацію дискримінацією, інші вважають рішення цілком справедливим.

"Вона одурила!"

"Почитаєш коментарі і диву даєшся. Люди, вам батьки розповідали ще в дитинстві, що обман - це погано? Вона одурила!!! До чого тут те, яка вона хороша і красива? Вам буде подобатись, коли вам будуть брехати ваші діти, ваші друзі? Ви брешете на екзаменах, коли списуєте, коли права отримуєте водійські за гроші? Це все те саме", - обурюється у Facebook Наталя Шуміліна.

"Це правила "Міс світу". В разі недотримання Україна дискваліфікується від участі в ньому. Інша справа, що правила затверджені "Міс світу" 1951 року. А ще інша справа, що вона свідомо брехала, ризикуючи обличчям країни в разі дискваліфікації за обман", - пише користувачка Twitter під ніком Контрабандистка.

Реакція соцмереж на скандал Міс України 2018 Вікторії Дідусенко

"Могли б зробити виняток"

"При наявності дітей зберігати таку зовнішність значно важче, тому могли зробити виняток з правил", - додає Тетяна Стахів.

"Кріпосне право точно скасували? Ми що, зараз раптом сіли в машину часу і дружно опинилися всі в далекому минулому? Зрозуміло, що є умови конкурсу, якщо ти не згода з ними, не бери участь. Зрозуміло, що дівчинка не має рації, що приховала, і я не про конкретний конкурс, мені в цілому цікаво і важливо. В який момент діти стали каменем спотикання на шляху до мрії?", - написала співачка Анна Седокова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У найкрасивішої українки відібрали корону

Реакція соцмереж на скандал Міс України 2018 Вікторії Дідусенко фото 1

«Тіндер для мільйонерів) набір в гарем-обойму, ідіотський конкурс, як явище)», - пише користувач Сергій Топор.

Реакція соцмереж на скандал Міс України 2018 Вікторії Дідусенко фото 2

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, конкурс краси, вероніка дідусенко, соцмережі
В тему