25 Вересня 2018
Новини

Прем'єр-міністр Нової Зеландії замилувала серйозних дипломатів тримісячною донькою

Прем'єр-міністр Нової Зеландії замилувала серйозних дипломатів тримісячною донькою

Прем'єр-міністра Нової Зеландії Джасінди Ардерн стала першою в історії жінкою-лідером країни, яка взяла із собою на засідання Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй свого малюка.

Днями у Нью-Йорку стартувала Генасамблея ООН. Проте, першочергові питання затьмарив «вибрик» Прем'єр-міністра Нової Зеландії Джасінди Ардерн. Ця особа стала першою в історії жінкою-лідером країни, яка взяла із собою на засідання Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй свого малюка. Подія відбулася 24 вересня.

Про це пише The Guardian.

Поки Ардерн виступала з промовою на саміті миру пам'яті Нельсона Мандели, тримісячну Неве Те Ахора тримав на руках її батько – Кларк Гейфорд.

Ардерн народила Неве Ті Ароха 21 червня і повернулася на роботу вже на початку серпня після шести тижнів декретної відпустки.

Прем'єр-міністр Нової Зеландії продовжує грудне вигодовування, а це означає, що Неві довелося їхати з мамою до Нью-Йорку у шестиденну поїздку.

Відповідаючи на запитання ЗМІ про те, що важче: керувати Новою Зеландією чи взяти тримісячне немовля у 17-годинний політ. Ардерн відреагувала із сміхом і повідомила, що вона вибачилася перед пасажирами заздалегідь.

Батько дитини Гейфорд опублікував у Twitter фото пропуску дочки в будівлю ООН і написав: «Шкода, що я не сфотографував обличчя японської делегації, коли ті увійшли до зали, коли ми міняли підгузки».

Фото у Twitter Гейфорд Ардерн

З іншого фото зрозуміло, що настрій колег-політиків на Генеральній асамблеї значно покращився. Так, багато дипломатів сюсюкалися з немовлям та корчили йому смішні мордочки.

Прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн з дитиною на Генасамблеї ООН

Нагадаємо, 38-річна Джасінда Ардерн – новозеландський політик, яка очолює Лейбористську партію. Прем'єр-міністр Нової Зеландії з 26 жовтня 2017 року.

У кінці січня 2018 року Ардерн оголосила про те, що вагітна і чекає на дитину в червні. 21 червня 2018 року Кларк Гейфорд відвіз Ардерн в лікарню, де вона народила дочку. Дівчинку назвали Нив Ті Ароха.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, нова зеландія, джасінда ардерн, діти, курйози
В тему