25 Вересня 2018
Новини

На Тернопільщині «петеушники» порізали одногрупниці горло битим склом

На Тернопільщині «петеушники» порізали одногрупниці горло битим склом

У Тернопільській області хлопці-одногрупники намагалися вбити дівчину.

В СІЗО опинилися двоє 16-літніх юнаків, яким інкримінують умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб – ч. 2 п. 12 ст. 115 ККУ. Інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Жертва «петеушників» потрапила до лікарні із тілесними ушкодженнями та різаними ранами шиї. На щастя, медики врятували їй життя. Потерпіла – жителька Кременецького району, одногрупниця хлопців.

Причини нападу встановлювала поліція. За попередньою інформацією, 23 вересня троє студентів вищого професійного училища краю, двоє хлопців та дівчина, випивали алкоголь. «Видудлили» пляшку горілку, запиваючи спиртне солодкою газованкою. Проте цього їм не вистачило, тож попросили перехожого докупити вина. Розпивали спиртні напої діти у закинутій будівлі.

Під час відпочинку дівчина стала кепкувати із хлопців. Їм це не сподобалося, і вони побили одногрупницю палицею. Дівчина відчайдушно захищалася, тоді один із парубків став душити її, після чого вона знепритомніла. Аби подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло.

Потерпілу юнаки покинули стікати кров’ю, а самі продовжили відпочинок у райцентрі.

Як розповів Петро Тихович, начальник відділу ювенальної превенції Тернопільської області, приблизно через годину скривавлена дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку. Вже там комендант викликала «швидку».

Медики кажуть, що дівчина «родилася в сорочці»: вижила після побоїв і з порізаним горлом. Скло зачепило кілька разів сонну артерію, але не перерізало. Стан неповнолітньої середньо-стабільний. Студентка вказала на своїх кривдників. 

Підозрюваних правоохоронці затримали відповідно до ст. 208 КПК. Ті в усьому зізналися. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, вбивство, тернопіль
В тему

Останні матеріали