24 Вересня 2018
Новини

Відео, як слони виганяють із вольєра непроханого гостя, стало вірусним

Відео, як слони виганяють із вольєра непроханого гостя, стало вірусним

Не зовсім адекватний відвідувач зоопарку переліз через огорожу на територію найбільших наземних ссавців.

Відео, на якому записано, як слони виганяють зі свого вольєра відвідувача звіринцю, який до них невідь-чого заліз, стало в Інтернеті вірусним. Стався цей неприємний  інцидент 20 вересня у зоопарку Копенгагена: якийсь молодик здуру заліз до вольєра до слонів. Пише ресурс «Фішки».

Тваринам явно не сподобався цей візит. Таке грубе порушення кордонів розлютило пару африканських гігантів, які, тим паче, якраз мають малюка, тож у прагненні захистити потомство доволі агресивні. Одне слово, атмосфера була дуже напружена і все могло завершитися для молодого чоловіка дуже печально.

Слони Копенгаген

Помітивши чужака, дорослі слони одразу зайняли наступальну-оборонну позицію: закриваючи собою слоненя, вони опустили донизу хоботи і почали видавати трубні звуки, які мали на меті напустити страху на нахабного зайду. Розуміючи, що слонам його витівка дуже нес подобалася, хуліган усвідомив, що краще б йому звідти забратися, поки кістки цілі. Він підняв догори руки, наче хотів сказати слонам: ей, хлоп’ята, я не збираюся завдавати вам кривди.
І цей момент, зафіксований на відео, дійсно дуже небезпечний. Молодик буд дуже близько до розлючених тварин, які явно не були йому раді і готувалися захищатися. На щастя. Слони випустили непроханого гостя, не заподіявши йому травм, і той благополучно перескочив через паркан. Де винуватець надзвичайної ситуації потрапив прямо до рук охорони зоопарку.

Треба усвідомлювати, що слони – найбільші тварини на суші і з легкістю можуть убити людину, якщо їх розсердити чи налякати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, копенгаген
В тему