24 Вересня 2018
Новини

Історія зі щасливим фіналом: українку, яка вижила при падінні моста в Генуї, покликали заміж

Історія зі щасливим фіналом: українку, яка вижила при падінні моста в Генуї, покликали заміж

Гепі-ендом увінчалася історія з громадянкою України та її цивільним чоловіком-молдованином, котрі дивом вижили під час обвалення мосту в Італії.

Пара, якій пощастило вижити в техногенній катастрофі – обваленні Генуйського моста, яким проходила автострада, – заявила про намір узаконити свої стосунки. 43-річна українка Наталія Єліна та її 34-річний цивільний чоловік Євгеній Бабін, молдаванин за національністю, які дивом уціліли при обрушенні моста в Генуї, вирішили побратися. Про це повідомляє італійське видання «Інтенаполі».

Наталія та Євгеній разом керують центром краси в місті Санта-Марія-Капуе-Ветере в італійській Кампанії (28 кілометрів від Неаполя). Він – перукар. Вона – візажист.

Злощасного 14 липня пара вирішила помандрувати на вікенд до гірської Лігурії. Після обвалення конструкції автомобіль, в якому їхала українка із коханим, упав із висоти 80 метрів. Після порятунку з-під уламків пару доправили до лікарні Сан-Мартіно в Генуї.

«Не знаю, яку дату вона призначить, але ми точно одружимося!» – заявив 34-літній жених, закоханий в українку, старшу за нього на 9 років.

І це справді чудове завершення цієї доволі драматичної історії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, українці, Надзвичайні події, Надзвичайні події
В тему