21 Вересня 2018
Новини

Мімімішно: собаки в «черевичках» на військовому параді в Чилі розчулили Мережу (фото, відео)

Мімімішно: собаки в «черевичках» на військовому параді в Чилі розчулили Мережу (фото, відео)

Чилійські поліцейські вийшли на парад із собаками в «чопіках» і порвали міміметр глядачів.

19 вересня в чилійській столиці Сантьяго-де-Чилі пройшов парад військової поліції, але головними героями цього заходу стали не браві карабінери, а їхні службові собаки. Дорослих лабрадорів взули в черевички, а малюків несли в терморюкзаках, щоб не змерзли. Бо погода, як для цих країв, стояла холодна –  повітря заледве нагрілося до 18 градусів за Цельсієм. Пише ресурс Фішки.

Парад військових поліцейських проходив Національним парком Бернардо О’Хіггінс. Але увага камер і глядачів була прикута не так до людей, як до їхніх чотирилапих помічників! Кудлаті вояки чемно чимчикували поряд зі своїми дресирувальниками. І, крокуючи поряд зі своїми людьми, сяяли щастям! Суцільне милоття!

Парад у Чилі

Урочистому проходженню вулицями міста хвостатих «служак» виділило ефірний час багато телепрограм по всьому світі.

Попри цілковито доброзичливий вигляд, не варто забувати, що ці цуцики все-таки служать в армії, тому їм салютували з абсолютною серйозністю присутні на святі члени кабінету міністрів і представники національного командування – на чолі з главою карабінерів генералом Гермесом Сото і главою воєнно-морського флоту Чилі адміралом Хуліо Лейва Моліною.

Але остаточно розтанули глядацькі серця при вигляді малюків-лабрадорів, яких несли в рюкзачках: у місті було досить прохолодно, тож карабінери побоялися пускати щенят на асфальт, щоб не змерзли і не похворіли.

Собаки в черевичках

Дивовижно, як чилійським військовим, маршируючи з такими милими сотворіннями, вдавалося зберігати незворушний вигляд? У будь-якому разі Чилі в надійних лапах: потенційний порушник просто розгубиться від розчулення, побачивши цих милих кудлатих правоохоронців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, собаки, курйози, парад
В тему