18 Вересня 2018
Новини

В Києві шукають горе-породіллю, яка викинула немовля у подарунковій торбинці

В Києві шукають горе-породіллю, яка викинула немовля у подарунковій торбинці

Столичні правоохоронці розшукують жінку, яка викинула мертве немовля.

На страшну знахідку – мертву новонароджену дівчинку – натрапили перехожі і зателефонували в екстрені служби. Причину смерті дитинки встановлять судмедексперти. Розпочате кримінальне провадження.  

Про це ідеться на сторінці «Києва Оперативного», пабліка, присвяченого криміногенній ситуації в головному місті країни, у «Фейсбуку».

Знайшли мертву дитину

Повідомлення від лікарів про мертве немовля на вулиці Митрополита Липківського надійшло до чергової частини столичної поліції вчора о 16:40. За викликом виїхали слідчо-оперативні групи Солом’янського та Головного управлінь поліції, дільничні офіцери поліції, працівники карного розшуку та ювенальної превенції.
На місці події правоохоронці встановили, що за будинком біля сміття перехожі знайшли подарунковий пакет, а в ньому – дитинку. Судово-медичний експерт після огляду немовляти повідомив, що зовнішніх ознак насильницької смерті на тільці не виявив. Після проведення судмедекспертизи буде встановлено, чи дівчинка народилася мертвою і яка причина смерті. 

Страшна знахідка

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією – ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці опитали мешканців навколишніх будинків, але свідків чи очевидців цієї події, а також матері новонародженої дитини не виявили.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, зокрема поліція переглядає записи камер відеоспостереження, встановлених неподалік, і скеровано запити до пологових будинків та лікарень. Слідчі намагаються знайти жінку, яка народила дитину, а також встановити причини та обставини події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, діти
В тему