16 Вересня 2018
Новини

Кайлі Дженнер показала, як справляє потребу в туалеті (фото)

Кайлі Дженнер показала, як справляє потребу в туалеті (фото)

Гламурна Кайлі Дженнер запостила фото з туалету

Сестричка сучасної американської секс-ікони Кім Кардашян подіилася занадто відвертим знімком. І фани не вірять у те, що побачили.

Сучані зірки вже не знають, що викинути у соцмережі, аби здивувати армію фанатів і здійнати «хайп» у ЗМІ. Схоже, у прагненні останнього Кайлі Дженнер, яка за останні роки розквітла у найпишнішу ружу клану Дженнер-Кардашян, дещо переборщила. Одне із останніх фото, викладених селебріті в «Інстаграмі», без сумнівів виходить за межі гарного тону.

Кайлі, взута у сандалі в «котячий» принт, похвалилася підписникам знимкою свого педикюру, сидячи в цей час на «білому троні» у вбиральні. Біля ніжок із рожевими нігтями і приспущеної бурякової спідниці красується також торбинка від бренда «Шанель». І хоча, найімовірніше, зірка мала на меті зробити акцент на дорогих аксесуарах, її фоловери здогадалися, в яких умовах буо зроблене це провокативне фото.

Кайлі Дженнер

«Я серйозно думаю, що то знімок із клозету. Ну, знаєте, зроблене, кои зручно вмостишся на унітазі і витріщаєшся на свої стопи», – написав один із юзерів.

Одне слово, більшість підписників зірки реаліті-шоу вважають показування такого фото на широкий загал виявом несмаку, а також браку поваги до фанів і культури.

Ми ж відзначимо, що наразі Кайлі успішно поєднує життя модельки і бізнесвумен. Її марка косметики має серед дівчат усього світу просто шалену популярність, що піднесло власнице бренда на перші рядки у списку найбагатших жінок США за версією журналу «Форбс».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кайлі дженнер, кім кардашян, шоу-бізнес, Фото
В тему