12 Вересня 2018
Новини

У селі Гаразджа перепоховають останки військового Юрія Лавренчука

У селі Гаразджа перепоховають останки військового Юрія Лавренчука

На кладовищі у селі Гаразджа перепоховають останки військовослужбовця Юрія Лавренчука.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Рішення про дозвіл на перепоховання останків загиблого військовослужбовця із міста Луцька Юрія Лавренчука на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа прийняли сьогодні під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради. До міської ради відповідне звернення надійшло від дружини загиблого Лілії Лавренчук.

Як йдеться у проекті рішення, Лавренчук Юрій Васильович під час першої хвилі часткової мобілізації був призваний на військову службу по мобілізації до складу 51 окремої механізованої бригади. Приймав безпосередню участь у зоні проведення антитерористичної операції. З серпня 2014 року Юрій не виходив на зв’язок з рідними. Відповідно до інформації штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України він значився як зниклий безвісти в обліку військовослужбовців та цивільних осіб.

Відповідно до Постанови про ідентифікацію особи слідчого управління Головного управління національної поліції у Волинській області від 04.09.2018 тіло Лавренчука Юрія Васильовича ідентифіковано згідно з результатами судово-медичної експертизи. Останки тіла Лавренчука Ю.В. в листопаді 2015 року були захоронені на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області.

На заврешення присутні вшанували пам’ять загиблого військового Юрія Лавренчука хвилиною мовчання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, поховання, ато
В тему

Останні матеріали