11 Вересня 2018
Новини

В Єгипті після отруєння в готелі семилітня дитина перенесла інфаркт

В Єгипті після отруєння в готелі семилітня дитина перенесла інфаркт

Британські медики рятують життя семирічного Луея Мохаммеда, який отримав харчове отруєння в одному із готелів Єгипту, де відпочивав із батьками та сестрою. Після харчової інтоксикації хлопчик переніс сепсис і інфаркт.

За життя хлопчика, маленького туриста із Британії, зараз борються лікарі. Повідомляє видання «Метро».

Більше ніж три тижні Луей пролежав у відділенні інтенсивної терапії після того, як заразився сальмонелою у Єгипті. Після зараження збудником сальмонельозу в дитини на додачу розвинувся сеспис, який призвів до серцевого нападу.

Фото синочка у лікарняному ліжку із трубками, що стирчать по всьому тілу, оприлюднила мама, 30-літня Фетія Обейд, щоби попередити інших батьків про небезпеку харчового отруєння дитини в іншій країні.

«Ми думали, що в нього просто розлад шлунку, як і у нас усіх – ми всі захворіли на відпочинку. Та ніхто на курорті не поставився до цього серйозно. Нам просто порадили їсти натуральний йогурт. Тепер син у лікарняному ліжку, за його життя борються, і якщо моя дитина виживе, ми навіть уявлення не маємо про довгострокові проблеми, з якими він стикнеться», – розповіла жінка.

Дитина після отруєня у лікарні Єгипту

«Я хочу, щоб інші батьки, побачивши це фото, діяли швидко, якщо їхня дитина отруїться на одному з подібних курортів», – каже мати, яка зараз себе картає за зволікання і втрату дорогоцінного часу для лікування сина.

Луей захворів на курорті, та його стан різко погіршився, коли родина повернулася додому в Бірмінгем, Англія.

Фетія та 12 членів її родини – Луей, його дворічний братик Наджі, шестирічна сестричка Лаян, їхня тітка зі своїми дітьми – витратили 9000 фунтів стерлінгів, щоби відпочити в п’ятизірковому готелі впродовж двох тижнів, починаючи з 27 червня. І всі родичі кілька днів страждали від діареї і не могли покинути свій номер через пронос і блювання. При цьому в один голос стверджують, що м’ясних продуктів у буфеті готелю уникали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, єгипет, діти, отруєння, Лікарі
В тему