11 Вересня 2018
Новини

У Києві, через погану оцінку, учень з ножицями напав на вчительку

У Києві, через погану оцінку, учень з ножицями напав на вчительку

У понеділок, 10 вересня, у київській школі №94 сталася надзвичайна подія: учень восьмого класу (це діти приблизно 13 років) мало не вбив свою вчительку, – повідомляє «Сегодня».

Школа знаходиться у Печерському районі столиці на вулиці Ольгинській. Подія сталася на шостому уроці, на якому діти виконували самостійну роботу. Один зі школярів не приніс виконану домашню роботу, а потім ще й впорався з класним завданням, за що і отримав від викладача два «мінуси».

Після цього скажена дитина кинулася в учителя стілець, розбивши їй голову, а потім, схопивши ножиці, завдала вісім ударів жінці в спину.

На місце події відразу ж прибули «швидка» і поліція. До лікарні забрали як постраждалу жінку, так і самого школяра, який після події знаходився в шоковому стані.

Як розповіли в навчальному закладі, хлопчик – новенький, прийшов в клас лише 1 вересня. Раніше неадекватної поведінки за ним не спостерігали.

На місці працюють співробітники правоохоронних органів. З дітьми, які стали свідками події, спілкується психолог.

Постраждалою виявилася 60-річна Людмила Павлівна Кохно, яка викладає в школі інформатику. Нині даних про стан вчительки немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, школярі, вчителі, напад
В тему