10 Вересня 2018
Новини

У Польщі п’яний українець «дмухнув» на три проміле алкоголю і реготав при затриманні

У Польщі п’яний українець «дмухнув» на три проміле алкоголю і реготав при затриманні

В Польському місті Зельона Гура напередодні, 9 вересня, сталася ДТП із участю нашого співгромадянина. Недільного ранку українець, який нетверезим сів за кермо, злетів з траси в корчі і врізався в дерево. На щастя, лишився живий та неушкоджений.

А коли п’яного водія затримували польські поліціянти, то він «дмухнув» у драгер на три проміле алкоголю, мав пречудовий настрій і реготав у лице копам. Про це інформує польське видання wiadomosci.wp.pl.

Як повідомляють польські медіа, кермувальник БМВ із пасажиром в салоні не впорався із керуванням і, петляючи то вліво, то вправо, злетів з дорожнього полотна, протаранивши стовбур дерева. На місце аварії прибули екстрені служби, зокрема пожежники, які залляли авто водою: існувала загроза вибуху.  Правоохоронці ж щільно зайнялися водієм.

Під час затримання український громадянин щиро радів під впливом випитого спиртного. Позував зеленогурським «копам» для фото і показував пальцями жест «піс», «мир» тобто. Алкотестер показав, що чоловік напив високоградусних напоїв майже на 3 проміле. Усміхаючись від вуха до вуха, порушник ПДР розповів, що пив вино на місцевій виноробні.

Тепер українцеві світить два роки польської тюрми, заборона водіння авто на 15 років і грошове стягнення в розмірі 5000 злотих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, польща, українці, алкоголь, дтп
В тему