8 Вересня 2018
Новини

«Смачного, Серьожо Аксьонов»: жителі Армянська показали, що сталося з їхньою городиною (фото)

«Смачного, Серьожо Аксьонов»: жителі Армянська показали, що сталося з їхньою городиною (фото)

Мешканці села Перекоп, що входить до складу міського округу Армянськ в окупованому Криму, публікують у соцмережах фотографії свого «постапокаліптичного» життя у місті, яке зазнало екологічного лиха.

Фото городів перекопців оприлюднив у «Твітері» адміністратор пабліку «Роксолана Тудей енд Крим».

На знімках можна побачити пожухлі через шкідливі викиди заводу «Кримський титан» грядки полуниці: листя ягідної культури буквально поіржавіло і зіпріло. А грона винограду, що росте на обійстях тутешніх людей, наче поплавлені. Дерева залишилися майже без листяного покриву, а ті листки, що ще тримаються гілок, теж «іржаві».

Тим часом керманич анексованого півострова Сергій Аксьонов «віщає» із телевізора, що в місті, де сталося екологічне  лихо, жити безпечно, і рекомендує населенню їсти городину з Армянська.

«Армянськ місто-катастрофа. Нагадаю, вчора наш атаман тавричний НЕ ПОВІДОМИВ РЕЗУЛЬТАТІВ АНАЛІЗІВ ВОДИ, ПОВІТРЯ, ҐРУНТІВ Армянська. Сказав просто: класні. Жодної цифри. Порадив їсти городину із Армянська. «Титан» пообіцяв не закривати. І моторошну штуку на фото наказав називати (не відстійником відходів заводу, яким вона є. – Ред.) ОЗЕРОМ», – пише автор знімків. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, екологія, Фото, Надзвичайні події, крим
В тему