5 Вересня 2018
Новини

Діти жорстоко замордованої на Одещині жінки понад місяць не можуть похоронити матір

Діти жорстоко замордованої на Одещині жінки понад місяць не можуть похоронити матір

В Одеській області родичі 41 день не можуть поховати 50-річну Інну Бешлягу, котра стала жертвою жорстокого вбивства. Її спалене тіло знайшли у лісосмузі в селі Сергіївка на Білгород-Дністровщині ще 31 липня, тобто 41 добу тому. Пише видання «Коректно»

27 липня жінка не повернулася додому з роботи. Кілька напружених діб пошуків – і моторошна знахідка. У лісовому масиві натрапили на обгорілий труп. Перед смертю жертву побили, поклали до великої коробки з-під холодильника і підпалили в лісовому масиві. Поліція вже встановила, хто заподіяв жительці Одещини таку жахливу смерть: душогубом виявився 41-літній сусіда загиблої, котрий позичив у неї 14 000 гривень, а повертати наміру не мав. Натомість замислив страшне.

Тiлo жінки досі не віддають рідним для поховання, з ним все ще працюють судмедекспертиз, а рідним не кажуть, на якій стадії перебуває розcлiдування.

Діти замордованої жінки щоразу отримують від правоохоронців суперечливу інформацію. Родичі просять, щоб справу передали для розгляду в Одесу. У прокуратурі відказують: тiлo на експepтизі. Річ у тому, що у жертви зафіксували переломи кісток (убивця поламав ноги, щоб влізла в коробку...), і патологоанатоми з’ясувують характер і точний час завдання тiлecних yшкoджeнь.

Нелюда тим часом тримають у CIЗО.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вбивство, поліція, одеса
В тему