4 Вересня 2018
Новини

На Кіровоградщині люди, шукаючи зниклу дівчину, знайшли труп чоловіка

На Кіровоградщині люди, шукаючи зниклу дівчину, знайшли труп чоловіка

Попередньо, муміфіковане тіло належить самовбивці.

Під обласним центром Кропивницьким волонтери та поліція, шукаючи зниклу 11-класницю Діану Хріненко, виявили тіло чоловіка, котрий вважався зниклим три місяці.

Йдеться в повідомленні ТСН.

Пошуки ж тривалої старшокласниці Діани тривають досі. Десять діб тому дівчина зникла за загадкових обставин. Пішла на святкування Дня Незалежності до центру рідного села Суботці і додому не вернулася. Пізніше в заростях знайшли її закривавлений телефон. Територію в пошуках дівчини – живої чи, не дай Боже, мертвої – прочісують сотні добровольців. Та, шукаючи школярку, активісти знайшли труп чоловіка.

У посадці виявили вішальника. Встановлено особу покійного – це житель сусіднього села, зниклий ще навесні. За інформацією слідчих, чоловік наклав на себе руки шляхом повішання – заліз у петлю поблизу закинутої пасіки.

«Виявлено муміфіковане тіло людини. Особу встановлено – це мешканець цього населеного пункту 1952 року народження, який рахувався без вісти зниклим з травня поточного року. Попередня причина смерті – самогубство», – розказала речник поліції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, самогубство, поліція
В тему