4 Вересня 2018
Новини

Рівненщина: на родину заслуженого артиста напали через конфлікт у соціальній мережі

Рівненщина: на родину заслуженого артиста напали через конфлікт у соціальній мережі

Рівненський музикант Леонід Репета та його 32-річний син зазнали нападу у селі Бармаки, що у Рівненському районі.

Невідомі чоловіки розпилили їм в обличчя газовий балончик та нанесли тілесні ушкодження. Постраждалі одразу поїхали до правоохоронців писати заяву, а коли поверталися додому невідомі особи пошкодили їхній автомобіль.

Артист пов’язує напад із конфліктом у соціальні мережі, який розгорівся незадовго до вищезазначеного інциденту. Зокрема, на своїй сторінці у Фейсбуці Леонід Репета написав:

«Друзі, мені варто було декілька годин посидіти в неті, щоб взнати ВСЕ про організатора подвійного розбійного нападу на мене і на мою сім'ю! він веде подвійне життя - на одній це респектабельна особа, що гріється з родиною на морях Хорватії та Греції, коли інші справжні чоловіки захищають нашу країну, на іншій - його справжня сутність, де він вміло маніпулює поширюваною інформацією. Я не буду подавати все і відразу - я дам можливість СБУ і поліції попрацювати(!) Сьогодні я покажу лише частинку з темного боку цієї особи, він не українець, хоча і ховається під ніком Іван Степанюк».

Окрім того, заслужений артист завітав на засідання Рівнеради де у подробицях розповів про словесну перепалку у Фейсбуці, яка переросла у фізичне насилля.

Головною причиною конфлікту стали висловлювання опонента Леоніда Репети про Степана Бандеру. Музикант обурюється, що чоловік під ніком Іван Степанюк маніпулює інформацією та займає антиукраїнську позицію.

На думку музиканта правоохоронці не приділяють цій справі належної уваги та «протирають штани», а відтак ця справа потребує уваги депутатів.

У поліції з такою оцінкою своєї роботи не згідні.

«На відміну від тих, хто необ’єктивно критикує роботу поліції, ми несемо відповідальність за свої слова та дії, — зазначив начальник відділу комунікації ГУНП в Рівненській області Антон Крук. — Поліцейські встановили особу, з якою виник конфлікт у заявника в соціальних мережах незадовго до вказаних подій. Ним виявився 48–річний житель Здолбунова. Ми встановлюємо усі обставини інциденту, слідчі дії тривають. Крім того, передчасне розголошення даних досудового розслідування може вплинути на об'єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення та інтереси потерпілих чи інших учасників кримінального провадження».

По даному факту слідчі Рівненського районного відділу поліції проводять досудове розслідування.

Вікторія Малецька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, напад, соцмережі
В тему