3 Вересня 2018
Новини

«День знань»: у Києві першокурсник влаштував криваву різню у гуртожитку

«День знань»: у Києві першокурсник влаштував криваву різню у гуртожитку

В університетському гуртожитку студент першого курсу одного зі столичних вишів «підрізав» двох хлопців із іншого вищого навчального закладу.

Про оголошення підозри 17-річному юнаку, першокурснику одного з київських університетів, котрий влаштував різанину у холі гуртожитку вищого навчального закладу, студентом якого він не є, повідомила прес-служба прокуратури міста Києва. Пише видання «Факти.юа».

Стався інцидент у Міжнародний день знань, 1 вересня, орієнтовно о першій ночі. Юнак прийшов о такій пізній порі до гуртожитку Національного авіаційного університету, що на вулиці Ніжинській у Києві, і намагався потрапити в приміщення. У нього виник конфлікт зі студентами-жильцями цього гуртожитку: ті не пропускали його досередини. Тоді, обурений такою «негостинністю», зайда вихопив ножа і почав завдавати хаотичних ударів лезом двом студентам НАУ. Хлопців госпіталізували з діагнозом «численні ножові поранення різних частин тіла». В підсумку один із потерпілих дістав тяжкі тілесні ушкодження, другий – легкі.

Тепер першокурснику, який влаштував різанину, навряд чи вдасться здобути вищу освіту: за вчинений злочин йому «світить» до 8 років за ґратами. Такою є санкція статті, яку інкримінують затриманому, – ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

Нагадаємо, 1 вересня у столиці стався трагічний інцидент зі студентом у студмістечку Київської політехніки: хлопчина намагався дістатися до кімнати через вікно, та зірвався з карнизу третього поверху і розбився на смерть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, студенти, кримінал
В тему