29 Серпня 2018
Новини

Весільна афера: дівчина вирішила зіграти роль нареченої, а шлюб виявився справжнім

Весільна афера: дівчина вирішила зіграти роль нареченої, а шлюб виявився справжнім

21-річна жителька Гонконгу звернулася до поліції, але там їй сказали, що доказів неправомірних дій в цьому не вбачають.

За словами «нареченої», вона брала участь у тренінгу з організації весільних заходів, коли її попросили зіграти роль нареченої. Дівчину запевнили, що церемонія - це лише вистава, і та швидко погодилася. Пише ВВС.

Під час постановного весілля жінка підписала згоду на шлюб із чоловіком, що виконував роль нареченого. Про те, що документ є справжнім і дійсно має юридичну силу, дівчина дізналася лише згодом.

Потерпіла припускає, що її ввели в оману, аби отримати дозвіл на постійне проживання у Гонконзі.

Спершу постраждала звернулася в місцеву поліцію, але там їй не допомогли: за словами правоохоронців, у них немає доказів того, що злочин дійсно мав місце. Тоді дівчина зв'язалася з представниками Гонконгської федерації профспілок (FTU).

«Це нова форма шахрайських шлюбів, - каже директор одного з підрозділів FTU Тонг Камгію.

Підставний тренінг проходив у травні цього року. Він мав відбудитися у Гонконзі, але згодом дівчині сказали, що їй потрібно відправитися у китайську провінцію Фучжоу. Там мала пройти весільна церемонія, після якої курс буде завершений.

Згоду на фейковий, як думала дівчина, шлюб підписали в липні. Коли жінка повернулась додому, її друзі пояснили їй, що її просто ввели в оману.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, китай, шлюб, курйози, кримінал
В тему