28 Серпня 2018
Новини

Анджеліна Джолі попрощалася зі своїм адвокатом

Анджеліна Джолі попрощалася зі своїм адвокатом

Днями видання People повідомило, що Анджеліна Джолі звільнила свого адвоката з розлучень Лауру Вассер, яка допомагала їй в боротьбі з Бредом Піттом за опікунство над їх шістьма дітьми. За іншими даними, адвокат сама відмовилася працювати зі знаменитістю.

Інсайдери стверджували, що Лаура Вассер просто не могла контактувати з актрисою, адже та була завжди чимось роздратована. Кажуть, що юрист навіть зазначала, що Джолі отруює їй життя.

Між жінками були розбіжності, і навіть ходили чутки, ніби актриса давно змінила адвоката, але не дивлячись на напружені відносини, вони працювали разом до останнього.

За словами джерела, на протяг місяця з Енджі працювали двоє адвокатів: «Анджеліна вдячна Лаурі за виконану роботу. Зараз же справа повністю перейшла в руки Саманти Блей Деджін». Інсайдери також додали, що таке рішення було прийнято актрисою в зв'язку з тим, що Саманта більше спеціалізується на захисті інтересів дітей при розлученнях, ніж її попередній адвокат.

Зараз актриса налаштована вже не на війну з екс-чоловіком (на що її підговорила Саманти Блей Деджін), а на реабілітацію після неї, і сподівається, що Саманта зможе мирним шляхом залагодити всі питання, що залишилися.

А нещодавно Анджеліна відступилася: вона погодилася закінчити тяжби, якщо сторона Бреда прийме її умови. Зокрема це стосується матеріальних виплат, яких, за словами зірки, недостатньо для забезпечення дітей.

Нагадаємо, розлучний процес триває вже протягом двох років. До цього часу Анджеліна Джолі і Бред Пітт не змогли домовитися щодо опіки над 6 дітьми: 16-річним Меддоксом, 14-річним Паксом, 13-річної Захарою, 10-річної Шайло і 8-річними Вів'єн і Ноксом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, анджеліна джолі, бред пітт, розлучення
В тему