27 Серпня 2018
Новини

На Рівненщині, раніше судимий чоловік, намагався зґвалтувати двох неповнолітніх дівчат

На Рівненщині, раніше судимий чоловік, намагався зґвалтувати двох неповнолітніх дівчат

На Рівненщині поліцейські затримали нападника на неповнолітніх дівчат.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 26-річний раніше судимий мешканець Рокитного, який скоїв два жорстокі напади на неповнолітніх дівчат з метою зґвалтування та заволодіння майном.

Близько 12 години 23 серпня 17-річна жителька селища Рокитне поверталася від родичів додому через ліс, як на неї напав невідомий чоловік. Зловмисник почав душити дівчину, заливав з пляшки бензин в горло, аби та мовчала та намагався зґвалтувати. На щастя, неповнолітній дивом вдалося вирватися з рук нападника та втекти. На місці злочину потерпіла залишила речі та сумку, однак повернувшись, вивила що зловмисник викрав її гаманець з грошима.

Поліцейські Рокитнівського відділення поліції відразу розпочали пошуки зловмисника за описом дівчини. Однак кілька днів ретельної роботи не давали результатів.

А вже близько другої години ночі 25 серпня у селищі Рокитне стався черговий аналогічний напад. Слідчі встановили, що 17-річна місцева мешканка поверталася додому, коли на неосвітленій вулиці на неї напав незнайомець. Завдавши тілесні ушкодження, він зіштовхнув дівчину у канаву. Неповнолітня дістала телефон, аби покликати на допомогу, однак той вихопив ґаджет та, злякавшись автомобіля, який проїжджав повз, утік із мобільним.

Під час спілкування з потерпілою поліцейські з’ясували, що це той самий чоловік, який скоїв попередній напад.

Оперативники затримали його у сусідньому селі.

Слідчі затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські готують матеріали для повідомлення йому про підозру у скоєнні грабежу та замаху на зґвалтування неповнолітньої за частиною 2 статті 186, статтею 15, частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти життя та здоров’я людини та звільнився з місць позбавлення волі цього року. За скоєне йому загрожує черговий тюремний строк на 12 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, поліція, рівне, згвалтування
В тему

Останні матеріали