27 Серпня 2018
Новини

Вагітна і побита: на Одещині 15-річна дівчинка покінчила життя самогубством

Вагітна і побита: на Одещині 15-річна дівчинка покінчила життя самогубством

У неділю, 26 серпня, радник голови Одеської обласної держадміністрації з питань захисту прав дітей Артем Поланський на своїй сторінці в Facebook повідомив про п'ятнадцятирічну Габріеллу, яка закінчила своє життя самогубством.

Про це інформує «Діалог.UA».

Поланський розповів, що дуже добре знав дівчинку. У 2007 році над Габріеллою взяла опіку бабуся, проте далі підлітку довелося несолодко. Кілька разів вона потрапляла до притулку, після – в дитячий будинок через юридичну помилку, оскільки її бабусю позбавляли прав на опіку. У 2017 році Габріелла повернулася додому. Однак в липні 2018 дитина знову опинився в притулку. Дівчинку привезли вагітну і побиту. Як виявилося, Габріеллу і її бабусю побив двадцятидев'ятирічний співмешканець. Дитину знову відправили в лікарню. Після виписки Габріелла опинилася вдома і незабаром повісилася.

До слова, Артем Поланський звинуватив у смерті дівчинки себе. Мовляв, він був не достатньо уважний до проблем дитини. Також у цьому випадку та в подібних ситуаціях вину варто класти і на недосконалу систему країни.

За попередньою інформацією, трагедія відбулася у Білгород-Дністровському районі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, самогубство, одеса
В тему