27 Серпня 2018
Новини

У Луцьку відгримів міжнародний фестиваль «ArtJazz» (фото)

У Луцьку відгримів міжнародний фестиваль «ArtJazz» (фото)

Два дні поспіль лучан та гості міста мали змогу насолоджуватися неймовірними джазовими композиціями талановитих та професійних музикантів з різних країн світу.

Вкотре неймовірне музичне дійство «ArtJazz» відбувалося у Луцькому замку та зібрало сотні шанувальників, поціновувачів «музики вільних». Не став на заваді навіть  дощ, який щедро поливав присутніх.

У день закриття, першими на сцену вийшов гурт «Andrzej Kowalski Quartet», у репертуарі якого джаз з елементами електронної музики та року. Цей чудовий мікс країн Польща-Румунія-Україна зірвав чимало овацій та запалив публіку.

Сучасний джаз та хіп-хоп продемонстрував квартет Аніти Авакян, неповторний тембр голосу якої заворожує.

Тріо Романа Бардуна разом з Frank Parker зірвало шалені емоції, а під їх музику найсміливіші стали до танцю.

На завершення чудову атмосферу підхопив гурт «The Cuban Latin Jazz feat. Yaremi Кordoz», який залишив найтепліші та яскраві спогади до наступного джас-фесту.

До речі, на території замку, крім музичного дійства можна було скуштувати смаколики волинських виробників. Для охочих спробувати свої сили у народних ремеслах діяли майстер-класи з  гончарства, лозоплетіння, живопису тощо.

Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation»  вважається одним з наймасштабніших культурних заходів Волині. Почавши свою історію у 2007 році, цей мистецький захід став її своєрідною візитною карткою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, фестиваль, Фото
В тему

Останні матеріали