22 Серпня 2018
Новини

Вдовиця і водій убитого в Сумах депутата «виринули» в Росії

Вдовиця і водій убитого в Сумах депутата «виринули» в Росії

Жінка застреленого обранця громади із Сум Анатолія Жука намагалася втекти на територію Російської Федерації і навіть попросила у сусідньої держави політичного притулку.

Про те, що безслідно зникла після вбивства чоловіка удова сумського екс-депутата Анатолія Жука якимось чином опинилася в Росії, повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук» заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін. Разом із жінкою і малолітньою донькою Жука у Федерації «виринув» і особистий водій покійного.

«Сьогодні ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісно зниклі вдова та донька, а також водій вбитого 2 серпня 2018 року колишнього керівника Сумського осередку Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука... перебувають в РФ. За нашими даними, жінка була затримана прикордонниками РФ під час незаконного перетину кордону в районі Єлизоветовки Глушківського району Курської області.

Незрозуміло, за яких обставин, але невтішна вдова та колишній водій запросили у РФ політичного притулку.

Жінка потерпілого, яка під час вбивства була поряд з ним, відразу після загибелі чоловіка відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій хворий стан. Її адвокат звинувачував поліцейських у «бессєрдєчності» та нерозумінні здоров’я жінки, однак таке «погане самопочуття» не завадило їй уночі перейти кордон.

Ми продовжуємо проводити всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії з метою встановлення особи, або осіб, причетних до вбивства, а також з’ясування всіх обставин скоєного злочину», – відзначив Аброськін.

Нагадаємо, колишнього депутата Сумської міськради знайшли мертвим на подвір’ї власного будинку ще 2 серпня.

Раніше повідомлялося, що в МВС підозрюють: до вбивства Анатолія Жука може бути причетна його благовірна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суми, кримінал, вбивство, депутати
В тему